Day 1

 

  The Astral Astral Foyer Optional Activities
9:00am Global Working Group (GWG) Meeting Morning Registration
(For all delegates)
Half Day Tour
More info
9:30am
10:00am
10:30am
11:00am
11:30am
12:00pm
12:30pm
1:00pm GWG Working Lunch Afternoon Registration
and Exhibition setup
 
1:30pm
2:00pm   Hotel Check-in
2:30pm
3:00pm
3:30pm 11th WZC Congress
Jashan
 
4:00pm
4:30pm  
5:00pm Delegate’s Reunion & Introductions  
5:30pm
6:00pm Congress Gala Opening
6:30pm Traditional Aboriginal Opening
7:00pm Welcome and Speeches
7:30pm
8:00pm Entertainment
8:30pm Enjoy Buffet Dinner Enjoy Buffet Dinner
9:00pm
9:30pm
10:00pm

Day 2

 

  The Astral Botanical Room Astral Foyer
9:00am Congress Keynote Speakers
  Exhibition
9:30am
10:00am Regional Australian Presentation
PER MEL SYD QLD NZ
WZCC
10:30am
10:45am Morning Tea Break (15 minutes)
11:00am Religious Discussion Panel
WZCC
11:30am
12:00pm Youth Session
WZO Trust Funds
12:30pm
1:00pm Buffet Lunch (1 hour)
1:30pm
2:00pm Unsung Heroes – OZ Enterpreneurs Global
2:30pm Unsung Heroes – Global
3:00pm Priests – Worldwide Zoroastrians Online
3:30pm
3:45pm Afternoon Tea Break (15 minutes)
4:00pm Women Empowerment Demographics
4:30pm Wives of Great Men
4:45pm Video Presentation
 
5:00pm Days Synopsis  
6:30pm ~ 10:00pm Optional Dinner Cruise
More Info

 
 

Day 3

 

  The Astral Botanical Room Astral Foyer
9:00am Keynote Speakers
  Exhibition
9:30am
10:00am Business Session Back to Roots
10:30am
10:45am Morning Tea Break (15 minutes)
11:00am Zoroastrian Scholars
Past Congress Report
11:30am
12:00pm Zoroastrian Global Issues New Areas – Sri Lanka
12:30pm
1:00pm Buffet Lunch (1 hour)
1:30pm
2:00pm Zoroastrians and Medicine Report from Pakistan
2:30pm TBA
3:00pm Indian Anjumans Report from Iran
3:30pm
3:45pm Afternoon Tea (15 minutes)
4:00pm Mothers, Fathers, Daughter and Sons TBA
4:30pm TBA
5:00pm Days Synopsis  
5:30pm Break  
6:00pm Awards
6:30pm
7:00pm Closing Program
7:30pm
8:00pm Vote of Thanks
8:30pm Enjoy Buffet Dinner & Dance Enjoy Buffet Dinner
9:00pm
9:30pm
10:00pm

Day 4

 

  Optional Sightseeing Tours Optional Networking Optional Youth Activities
9:00am Morning Half Day Tour
More info
Business Networking Rottnest Island
Full Day Sightseeing
9:30am
10:00am
10:30am
11:00am
11:30am
12:00pm
12:30pm
1:00pm Afternoon Half Day Tour
More info
 
1:30pm
2:00pm
2:30pm
3:00pm
3:30pm
4:00pm
4:30pm

 

*This schedule is preliminary and is subject to change. Please register your interest to be notified of updates or check back closer to the event.